Aplicatia populara de benchmark, Antutu adauga o noua functie dedicata bateriei dispozitivului incepand cu versiunea 9.2.7. Motivul este destul de simplu, incarcarea rapida a prins popularitate in ultima perioada, primind tot mai multa atentie din partea producatorilor. Luand in considerare ca Antutu este un tool foarte important pentru testarea smartphone-urilor, noua functie de testare a bateriei ofera informatii detaliate privind incarcarea si este bine venita.

Pentru a testa corect bateria, Antutu vine cu o serie de sfaturi:

– pentru a incepe testarea nivelul de incarcare al bateriei trebuie sa fie sub 30% si incarcarea trebuie sa fie completa;

– trebuie folosit incarcatorul original al telefonului pentru testare;

– sa se activeze functia de monitorizare a temperaturii din setari;

– sa fie blocata aplicatia Antutu in timpul testului ca sa nu fie intrerupt.

Pentru o precizie cat mai buna, cei de la Antutu recomanda inchiderea tuturor aplicatiilor din fundal in timpul testului.

Dupa ce testul s-a incheiat vei avea acces la mai multe informatii. Vei primi detalii precum puterea maxima si starea in care se afla bateria, temperatura la care a ajuns in timpul incarcarii, viteza sau timpul de incarcare.

Noua versiune a aplicatiei se gaseste pentru telefoanele android direct pe site-ul Antutu si va fi actualizata in viitorul apropiat si pentru dispozitivele Apple in App Store.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook