Dupa ultimele zvonuri, Samsung va scoate pe piata doua terminale cu carcasa de metal, Galaxy A5 si A3, care sunt laudate ca ar fi cele mai subtiri smartphone-uri lansate pana acum.

Galaxy A5 are doar 6,7 mm grosime si vine cu un display de 5 inci, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 2 GB de RAM si o camera de 15 MP.

Varianta mai low-cost, Galaxy A3, este putin mai gros, de 6,9 mm, avand un ecram mai mic, 4.5 inci si acelasi procesor, dar cu doar 1 GB de RAM si o camera de 8MP.

Samsung sustine, in continuare, cultura selfie-urilor, dotand ambele device-uri cu camere frontale de 5 MP.  Ambele telefoane au ca si sistem de operare varianta KitKat de Android.

Schimbarea majora de design a celor de la Samsung este crearea carcasei realizataintegral din metal, aratand ca producatorul Sud Coreean este pe directia buna in ceea ce priveste evolutia design-ului de terminale.

Cele doua telefoane nu sunt inca disponibile, se preconizeaza ca piata tinta pentru acestea este China, insa, cu siguranta vor ajunge si la noi.

 

Sursa: www.techradar.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview OnePlus One
Articolul următorSamsung Gear S se lanseaza pe 9 noiembrie
Avatar
Precum orice pasionat de marketing, Ioana priveste cu alti ochi experienta utilizatorului, in special cand este vorba de un dispozitiv tech de ultima generatie. Ea pune pret pe simbioza dintre partea hardware si software a oricarui gadget care ii trece prin mana si isi va formula concluziile din aceasta prisma. Iar ca dovada, telefonul pe care il recomanda oricui utilizator de Android este Nexus 5.