Dupa ultimele zvonuri, Samsung va scoate pe piata doua terminale cu carcasa de metal, Galaxy A5 si A3, care sunt laudate ca ar fi cele mai subtiri smartphone-uri lansate pana acum.

Galaxy A5 are doar 6,7 mm grosime si vine cu un display de 5 inci, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 2 GB de RAM si o camera de 15 MP.

Varianta mai low-cost, Galaxy A3, este putin mai gros, de 6,9 mm, avand un ecram mai mic, 4.5 inci si acelasi procesor, dar cu doar 1 GB de RAM si o camera de 8MP.

Samsung sustine, in continuare, cultura selfie-urilor, dotand ambele device-uri cu camere frontale de 5 MP.  Ambele telefoane au ca si sistem de operare varianta KitKat de Android.

Schimbarea majora de design a celor de la Samsung este crearea carcasei realizataintegral din metal, aratand ca producatorul Sud Coreean este pe directia buna in ceea ce priveste evolutia design-ului de terminale.

Cele doua telefoane nu sunt inca disponibile, se preconizeaza ca piata tinta pentru acestea este China, insa, cu siguranta vor ajunge si la noi.

 

Sursa: www.techradar.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook