Daca majoritatea producatorilor de smartphone-uri in ziua de azi se axeaza pe performantele sau design-ul dispozitivului, din tara soarelui rasare si a gadgetu-urilor nebune apare telefonul care poate fi spalat cu sapun.

De la gigantul industrial nipon, producator de la panouri solare, lentile optice, aparatura medicala si pana la aparatura de birou si telefoane mobile, Kyocera introduce pe piata Rafre, un model de telefon mobil dedicat celor care nu suporta murdaria care se aduna in general pe un smartphone. Ce e sigur este ca smartphone-urile atrag foarte usor urmele de amprenta, scame si alte mizerii. Pentru persoanele care urasc ecranele murdare sau sufera de O.C.D., Kyocera are produsul ideal pentru ei.

Rafre este al 2-lea model de la Kyocera care poate fi spalat cu sapun, dar de aceasta data telefonul poate fi spalat cu orice tip de sapun de maini sau spumant de baie. Smartphone-ul are la baza sistemul de operare Android 7, iar printre specificatiile cunoscute sunt camerele de 13MP, respectiv 5MP, ecran de 5″HD, 2GB de memorie RAM si certificare IPX8.

Din pacate Kyocera Rafre va putea fi acizitionat doar in Japonia prin operatorul KDDI.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook