Telefoanele Pixel de la Google sunt recunoscute ca fiind printre cele mai bune, daca nu sunt chiar cele mai bune cand vine vorba de calitatea imaginilor capturate. Din pacate, se pare ca gigantul din Mountain View, California a uitat de compatibilitatea cu modelele mai vechi cand au actualizat aplicatia Google Camera.

De cateva luni deja multi posesori de Google Pixel 2 si mai nou si posesori de Pixel 3 se plang ca nu pot sa se bucure de camera telefonului, dupa cum se poate vedea si pe listarea aplicatiei in Google Store aici.

Foarte multi posesori se plang ca aplicatia efectiv nu functioneaza si se tot blocheaza sau altii se plang de faptul ca nu mai functioneaza cand vor sa faca un selfie. Mai sunt utilizatori care se plang ca le ramane ecranul galben sau albastru si aplicatia blocata.

Ce e sigur e ca ca Google nu a luat in calcul compatibilitatea cu vechile modele cand au facut ultimele actualizare ale aplicatiei. Speram ca problema sa se rezolve cat mai repede, utilizatorilor de telefoane Pixel afectati le recomandam pana apare un fix oficial de la Google sa dezinstaleze actualizarile aplicatiei dupa care nu ar mai trebui sa aiba probleme.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook