Viber este o aplicatie mobila si desktop care permite utilizatorului sa comunice prin mesaje text si apeluri de voce. Fondata in 2010, aplicatia are peste 1 miliard de utilizatori, fiind inca in ascensiune, concurand cu alte aplicatii cunoscute ca WhatsApp sau Telegram. Cu noul update Viber v10 lucrurile devin si mai interesante de acum.

Recent, pe contul oficial de twitter al celor de la Viber a aparut un anunt legat de un viitor update. Urmand trendul instaurat de Facebook de curand, japonezii au implementat si ei functia pentru fundal intunecat atunci cand folosesti aplicatia si nici macar nu trebuie sa trimiti un emoji cu luna pentru a-l activa.

Cat pentru cei care detin un iPhone si se intreaba de ce nu pot profita de noul update, cei de la Viber au anuntat ca in aproximativ 2 saptamani vor face posibil acest lucru si pentru dispozitivele cu iOS.

Pentru activare, din momentul in care deschizi aplicatia, ar trebui sa-ti apara notificarea despre noul dark mode aparut. Daca nu, atunci il poti activa de la Setari > Aspect, iar daca nu poti vedea functia, atunci asigura-te ca ai ultima versiune instalata.

Sursa foto: androidpolice.com

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook