In perioada Craciunului, cei mai multi dintre noi, trimitem mesaje si felicitari celor dragi. Ne colindam rudele si prietenii si, nu in ultimul rand, ne pregatim pentru aceasta perioada speciala, cumparand cadouri si multe bunatati care vor sta pe masa in ziua de Craciun.

In cele ce urmeaza, am sa va recomand cateva aplicatii mobile „de sarbatoare”, care pot fi descarcate pe smartphone-uri, indiferent de sistemul de operare – Android, iOS, Windows.

Un obicei traditional este ca, incepand din seara de Ajun al Craciunului, sa colindam sau sa ne lasam colindati. O aplicatie draguta este „Colinde de Craciun” . Cu ajutorul aplicatiei, avem posibilitatea sa ascultam foarte multe colinde, acestea fiind grupate in diferite genuri: colinde traditionale, romanesti, top 2015 etc.

1.Poza Aplicatie Colinde de Craciun v1

Pentru cei carora le face placere sa colinde, dar nu prea stiu versurile, exista aplicatia „Versuri cu colinde” . Aici se regasesc versurile celor mai populare colinde, sau versurile urarilor traditionale din aceasta perioada (Plugusorul, Sorcova, Steaua, O ce veste minunata etc).

2.Poza Aplicatie Versuri Colinde

Cei care doresc sa le trimita felicitari electronice, personalizate, celor dragi, pot apela la aplicatiile „Face photo editor Christmas”  sau „Craciun Rame Foto

3.Poza Aplicatie Face photo editor Christmas 4.Poza Aplicatie Craciun rame foto

Pentru divertisment, in special pentru cei mici, putem descarca „Talking Santa

5.Poza Aplicatie Tolking Santa

Pentru a le arata celor mici ca exista Mos Craciun, recomand aplicatia „Santa Talking-Fake Call”. Cu ajutorul acestei aplicatii, avem posibilitatea sa ne inregistram vocea, iar apoi sa programam telefonul sa sune, astfel incat cei mici sa creada ca vorbesc cu Mos Craciun.

6.Poza Aplicatie Santa Talking

Pentru momentele de relaxare, „Jocuri Poveste de Craciun”  este o aplicatie simpatica, in care trebuie sa gasim diferite obiecte tematice.

7.Poza Aplicatie Jocuri Poveste de Craciun

Pentru retetele traditionale, precum si pentru sfaturi despre amenajarea mesei de Craciun, avem posibilitatea sa apelam la „Retete traditionale de Craciun”  – aplicatie in care gasim cele mai gustoase retete romanesti din toate zonele Romaniei, sau „Retete de Craciun” – aplicatie care, pe langa retelele culinare, vine cu idei pentru decorarea mesei.

8.Poza Aplicatie Retete traditionale 9.Poza Aplicatie Retete de Craciun

Echipa ThePhoneGeeks va ureaza SARBATORI FERICITE!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook