Aplicatii de vacanta

[divider]


Daca va intrebati ce aplicatii pot fi utile in vacantele la munte sau la mare, specialistii echipei The PhoneGeeks va recomanda Lapse It Pro, cu ajutorul careia veti reusi sa capturati imagini si sa realizati videoclipuri time-lapse, sau Booking.com, aplicatie care va va spune tot ce trebuie sa stiti despre un anumit loc de cazare si care va permite sa faceti rezervari chiar de pe drum.

Iar daca sunteti, de exemplu, la munte si aveti ocazia sa priviti bolta cereasca, aplicatia Google Sky va poate oferi detalii despre stele, constelatii, galaxii si planete.


Daca alegeti drumetiile, exista cateva aplicatii speciale pentru aceasta activitate.Backcountry Navigator este gandita pentru activitati in aer liber, deoarece functioneaza ca un GPS pe care il puteti  utiliza in drumetii si contine harti offline, de topografie si GPS pentru traseele montane.

 


SmartTools
 va pune la dispozitie instrumente de masurat, iar WeatherBug Elite verifica starea vremii pentru urmatoarele zile, lucru esential de aflat in vacanta”
, a explicat Marius Boca, PhoneGeek.

O aplicatie dedicata celor care opteaza pentru malul marii este UV detector, care verifica starea razelor UV In zona in care va aflati. Aplicatia va informeaza cand trebuie sa utilizati protectie impotriva razelor de soare puternice, pentru a va putea bucura de plaja. Astfel, puteti evita arsurile solare si sti cu exactitate cand e potrivit sa va expuneti.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentGood for Editing
Articolul următorAplicatii social media
ThePhoneGeeks sunt ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei. Ii cunosc frumusetile, dar si capcanele, ii stiu device-urile si iti spun totul despre ele. Sunt imblanzitorii de gadgeturi, le deprind comportamentul si limbajul si iti ofera suport pentru a le folosi.