Telefoane outdoor

[divider]

“In functie de preferintele si necesitatile fiecarei persoane, de locul pe care il alege aceasta pentru a-si petrece concediul, exista o combinatie ideala de gadget-uri care pot fi luate in vacanta. Pe lista se afla deja nelipsitul telefon mobil, urmat de o tableta si/sau un Kindle, aparatul foto, pentru a imortaliza cele mai frumoase momente, un incarcator universal (poate si cu solar sau dinam). Optional, poate fi pus in bagaj si un laptop pentru descarcat filme/fotografii de pe cardul aparatului sau al telefoanelor” –  Andu Subtirica, membru al echipei The PhoneGeeks.

Astfel, pentru vacantele la munte sau la mare, puteti opta fie pentru un telefon rezistent, fie pentru un gadget mobil cu capabilitati extinse in ceea ce priveste camera foto si spatiul de stocare.

In top cinci telefoane rezistente recomandate de EuroGsm se afla  Motorola Defy, Sony Ericsson Xperia Active, Nokia Lumia 900, Motorola Razr, iar in top cinci telefoane cu camera foto avansata si extra spatiu de stocare gasim Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2 (la aceste doua modele de telefoane spatiul de stocare poate fi extins suficient de mult pentru a putea realiza si filme), HTC One X, Nokia Pure View 808, Sony Xperia S. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca toate aceste telefoane cu extra spatiu de stocare au memoria extensibila.

De altfel, Samsung Galaxy Xcover se afla si in topul preferintelor clientilor EuroGsm, fiind cel mai bine vandut telefon din categoria telefoanelor rezistente, in primul semestru al acestui an. Acesta este urmat in top vanzari de Nokia Lumia 900 si Sony Ericsson Xperia Active, pe ultimele doua locuri aflandu-se Motorola Razr si Motorola Defy.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook