Aplicatii pentru calatorii

Top telefoane pentru călătorii cu mașina

O călătorie cu mașina poate fi, pentru unii, cel mai atractiv mod de a petrece o vacanță. Însă, odată porniți la drum, pentru a fi siguri că o astfel de experiență nu vă va aduce surprize neplăcute, specialiștii vă recomandă câteva telefoane cu recepție foarte bună a semnalului și cu funcții potrivite pentru un astfel de concediu: Samsung Galaxy S3, HTC One X, Motorola Razr XT910, iPhone 4S și Sony Xperia S.

Cele mai utile aplicații pentru călătorii cu mașina

Și cum un telefon prinde viață atunci când utilizatorii săi folosesc aplicații utile, puteți să instalați pe acesta iGO navigator, Trip Advisor și alte unelte recomandate de echipa The PhoneGeeks pentru o călătorie plăcută.

Cu iGO navigator ajungeți la destinație fără emoții, deoarece această aplicație oferă posibilitatea de a  vizualiza hărțile în mod 2D sau 3D în momentul în care se utilizează navigația și permite căutări de locuri care vă pot fi utile în vacanță, precum benzinării sau restaurante.

Dacă folosiți Trip Advisor nu veți avea surprize legate de locul unde înnoptați, întrucât aplicația este, de fapt, un ghid al orașelor, care include nu doar informații despre restaurante și atracții turistice, ci și hoteluri și review-uri. Apoi, Panorama imortalizează și vă ajută să împărtășiți cele mai frumoase imagini cu prietenii pe Facebook, Glob Traffic&Radar vă arată care este situația traficului pe traseul ales și vă avertizează de prezența radarelor, iar AccuWeather vă pregătește cu hainele potrivite, pentru că oferă informații despre starea vremii, în diverse localități, pe mai multe zile.

Top aplicații utile în vacanțe din străinătate

“Pe lângă de iGO navigator și Trip Advisor, există și alte câteva aplicații care vă pot fi de ajutor în vacanță, în afara țării. Spre exemplu, una dintre cele mai interesante este 3G WatchDog, care monitorizează consumul de internet mobil și are grijă de cheltuielile voastre”, a arătat Ionuț Mnerie, cel de-al treilea membru al echipei The PhoneGeeks.

În afară de această aplicație, vă puteți descurca în alte țări cu Google Translate, care oferă traduceri, și puteți oricând să luați legătura cu cei dragi, de acasă, prin Viber sau Skype, care vă permit să purtați convorbiri în străinătate gratuit, atâta timp cât persoana cu care purtați conversația respectivă are instalată aceeași aplicație.

The PhoneGeeks este divizia tehnică specializată a EuroGsm, creată pentru a răspunde oricăror probleme tehnice, legate de telefoane, tablete sau device-uri mobile pe care orice utilizator le poate avea. Obiectivul The PhoneGeeks este de a facilita utilizarea terminalelor și a aplicațiilor mobile, prin sfaturi pertinente și opinii obiective, astfel încât cumpărătorii să beneficieze de adevăratul potențial al acestora.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook