Sarbatorile reprezinta momente de liniste, impacare si sunt o oportunitate minunata de a petrece timpul alaturi de cei dragi. Stim ca pregatirile pot fi solicitante, dar si magice pentru a aduce familiei bucurie si magie la masele de sarbatori. Inainte de a sta la masa si de a valorifica timpul cu intreaga familie, ai nevoie de o organizare solida pentru a nu uita nimic din ce conteaza pentru tine. De la cumparaturi de cadouri si decoratiuni, pana la planificarea zilelor si bunatatilor pe care urmeaza sa le savureze prietenii si rudele.

Toate acestea nu sunt o munca usoara si necesita timp, energie si o multime de liste. Pentru a-i surprinde frumos pe cei dragi cu intreaga organizare, venim in sprijinul tau cu o lista de aplicatii extrem de utile de sarbatori. In acest fel, muncesti eficient si faci din aceste activitati o experienta placuta, fara stres. Iata-le chiar aici:

  1. The Christmas List

Aplicatia este extrem de utila acum de sarbatori, intrucat poti sa setezi un buget total pentru cadouri pentru fiecare persoana sis a faci cumparaturile organizat. Cu The Christmas List poti edita sau adauga in lista, poti personaliza toate notitele, poti imparti bugetul pe tipul de cadou si materialele care iti trebuie il plus. In acest fel, te incadrezi corect in bugetul stabilit si in final stii ca ai toate cadourile pregatite.

  1. Cozi Family Organizer

Aceasta este una dintre aplicatiile cele mai folositoare pentru intreaga planificare a sarbatorilor. Cozi Family Organizer poate fi folosit pe smartphone sau computer si ai o varietate de functii. De exemplu, gasesti un Family Calendar, unde poti seta remindere pentru tine si ceilalti membrii pentru participarea la un eveniment sau pentru a fi prezenti intr-un anumit loc, poti trimite automat e-mail-uri catre ei direct din aplicatie si poti personaliza stilul si culorile calendarului.

In plus, ai posibilitatea de a face liste de cumparaturi si de activitati necesare de desfasurat inainte de sarbatori. Interesant este ca toti membrii familiei pot vedea acest To Do List si se pot imparti toate sarcinile. Din punct de vedere al retetelor pe care vrei sa le prepari, iti poti planifica si organiza toate preparatele sau poti nota pasii si ingredientele necesare pentru fiecare.

  1. Christmas Radio

Pentru a ramane tot timpul in spiritul sarbatorilor instaleaza aplicatia Christmas Radio pentru muzica si posturi radio doar pe aceasta tematica. Ai acces la peste 80 de posturi care redau doar melodii de Craciun.

Astfel, fie ca impodobesti bradul, gatesti diverse feluri de mancare pentru familie, faci curatenie sau petreci timp cu cei dragi, poti asculta muzica care sa aduca magia sarbatorilor mai aproape de toti. Aplicatia Christmas Radio este dispoibila pe iOS si Android.

  1. Moonpig

Stim ca orice cadou vine impreuna cu o felicitare sincera cu diverse urari pentru membrii familiei. Cu aplicatia Moonpig este mult mai simplu sa creezi felicitari originale pentru fiecare persoana caruia i-ai pregatit un cadou special.

Trebuie doar sa selectezi formatul felicitarii, sa-ti inregistrezi scrisul de mana pentru un plus de originalitate si sa folosesti fotografiile din galeria telefonului sau tabletei. Apoi, le salvezi si sunt gata sa fie printate in cazul in care nu vrei sa le trimiti online. Astfel, esti mai organizat si mai original de sarbatori!

  1. Cristmas Recipes

Daca vrei sa ai o masa bogata cu diverse preparate de sarbatori, aplicatia Christmas Recipes vine in ajutorul tau cu o multime de variante explicate pas cu pas. Gasesti o lista completa de ingrediente, instructiuni pentru orice reteta, informatii importante ce tin de timpul de gatire si numarul de portii pentru a evita risipa alimentara.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook