In medie, pe an, Apple sustine intre 3-4 evenimente pe an in care prezinta lansarile de produse sau sisteme de operare. De obicei, evenimentele se desfasoara in martie, Conferinta Mondiala a Developerilor in iunie, altul in septembrie axat pe iPhone si Apple Watch, iar altul in octombrie cu accent pus pe iPad-uri si Mac-uri.

Urmatorul pe lista in ordine cronologica a fost anuntat de curand de Apple, fiind vorba de Conferinta Mondiala a Developerilor, care va incepe in data de 7 iunie si se incheia in 11 iunie. La fel ca si anul trecut, din cauza pandemiei, acesta se va derula exclusiv in mediul online si va fi gratuit pentru oricare developer interesat. Prezentarile video vor putea fi urmarite, la fel ca in anii anteriori, pe platforma principala Apple sau pe cea dedicata developerilor, pe aplicatia TV app de Mac, iPad, Iphone sau pe YouTube, insa se poate urmari si pe Windows PC.

Partea interesanta pentru non-devoloperi va include prezentari ale viitoarelor versiuni de sisteme de operare pentru iOS 15, iPadOS, watchOS, macOS 12 si tvOS. Invitatia Apple pentru event infatiseaza o imagine de tip memoji care poarta ochelari si ridica intrebarea daca Apple va dezvalui detalii legate de ochelarii de realitate virtuala pe care, potrivit analistului specializat Apple – Ming Chi Kuo, planuieste sa ii lanseze in 2021. In aceasta directie, Apple si-a manifestat interesul pentru realitatea augmentata si s-ar putea sa auzim mai multe despre subiect la evenimentul din iunie.

In timp ce evenimentul implica in principal noi dezvoltari software, uneori sunt prezentate si noi contributii hardware, insa nu sunt vesti care sa ateste aceste suspiciuni deocamdata. Cu toate acestea, exista cateva posibilitati legate de lansarea unui nou iPad Pro, hardware nou pentru Mac sau poate un nou procesor pentru Mac.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook