A aparut un nou zvon din partea celor de la Bloomberg care sa sustina stirea aparuta acum cateva saptamani, legata de tehnologia Force Touch ce se va lansa pe Iphone 6S, respectiv 6S PLUS. Persoane cu cunostiinte de cauza, afirma ca productia a inceput deja pentru noul flagship al companiei.
Pentru cei care nu detin cunostiinte avansate despre aceasta tehnologie, mai repetam odata faptul ca este un senzor de presiune incorporat in display-ul telefonului. Acest senzor are rolul de a inregistra diferite comenzi, in functie de modul in care este atins ecranul telefonului, atingere usoara sau apasata. El va fi disponibil si noile MacBook-uri dar si pe Apple Watch.
Surse din partea celor de la Bloomberg sustin ca noile modele de telefoane vor pastra desing-ul celor vechi, respectiv diagonala ecranului 4,7inch pentru Iphone 6S si 5,5inch pentru Iphone 6S Plus. Singura diferenta de design va fi latimea telefonului, care se va mari un pic.
In general Apple anunta lansarea noilor modele in luna septembrie, asa cum cel mai probabil se va intampla si de aceasta data. Cum au remarcat si cei de la Bloomberg, aparitia modelului va fi influentata de durata de timp in care gigantul americat va termina de finalizat tehnologia Force Touch.

Sursa: Techradar

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook