Apple a sustinut ieri, 12 Septembrie 2023,  evenimentul de lansare a noilor modele de telefoane, un cvartet format din iPhone 15,  iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro si iPhone 15 Pro Max. Acestea vin cu imbunatatiri semnificative fata de modelele anterioare, fiind echipate cu procesoare puternice si camere imbunatatite, oferind performante de neegalat intr-un ambalaj elegant. In acelasi timp, Apple a introdus noua linie de ceasuri inteligente, Apple Watch Series 9 si Apple Watch Ultra 2, continuand astfel evolutia acestui gadget indispensabil.

Pe langa lansarea noilor sale produse, Apple a facut un pas important in ceea ce priveste sustenabilitatea, luandu-si un angajament deosebit de important si anuntand faptul ca, incepand cu noile sale dispozitive, s-au inceput demersurile pentru protejarea mediului si responsabilitate colectiva. Apple intentioneaza sa faca toate produsele lor neutre din punct de vedere al carbonului pana in 2030. Acest lucru va fi realizat prin utilizarea de resurse regenerabile si prin reducerea emisiilor de carbon din procesul de productie. In acest fel, Apple isi reafirma angajamentul sau fata de inovatie si durabilitate.

0 emisii de carbon Apple

Evenimentul organizat de Apple a fost foarte asteptat de fanii producatorului si tot ce putem spune e ca nu a dezamagit. Produsele sunt impecabile, au functionalitati din ce in ce mai performante si fac trimiterea catre un alt nivel al tehnologiei.

iPhone 15

iPhone 15 pastreaza conceptul revolutionar pentru tehnologia mobila, si anume insula dinamica, care genereaza alerte si activitati live, punand la dispozitie o modalitate excelenta de a fi mereu la curent cu ultimele noutati si evenimente importante sau cu informatii vitale. O imbunatatire semnificativa este noua camera principala de 48 MP, care permite fotografierea la rezolutie super-inalta, fiind capabila sa captureze detalii incredibile si sa creeze imagini de o calitate remarcabila. De asemenea, iPhone 15 vine cu o tehnologie telefoto 2x, care permite efectuarea unor poze de la distanta, fara a pierde din calitate. iPhone 15 se mandreste cu un design durabil, construit din sticla cu infuzie de culoare si aluminiu, ceea ce îi conferă un aspect modern si elegant.

lansare iPhone 15

iPhone 15 Pro 

iPhone 15 Pro este primul model de iPhone cu un design din titan de calitate aerospatiala, ceea ce ii ofera o durabilitate si rezistenta sporita. De asemenea, este echipat cu un cip A17 Pro, care redefineste experienta iPhone, marind eficienta si puterea dispozitivului. Un alt aspect interesant este butonul de actiune personalizabil, care iti permite sa accesezi rapid anumite functii si sa controlezi telefonul cu usurinta. Pe langa toate acestea, iPhone 15 Pro dispune de cel mai puternic sistem de camera pentru iPhone, cu o calitate a imaginii și a videoclipurilor impresionanta. In plus, este dotat cu un port USB‑C cu USB 3, ceea ce iti permite sa transferi fisiere cu viteze extrem de rapide, o inovație menita sa faciliteze viata digitala.

lansare iPhone 15 pro

Apple Watch 9 Series

Seria Apple Watch 9 vine la pachet cu cel mai puternic cip facut vreodata pentru ceasurile inteligente Apple. Ne lovim si aici de o parte inovativa reprezentata de un afisaj care este de doua ori mai luminos, un procesor nou, dual-core care are 5,6 miliarde de tranzistori – cu 60% mai mult decat cipul S8, un nou Neural Engine cu patru nuclee, care proceseaza sarcinile de pana la doua ori mai rapid. O caracteristica impresionanta pe care o intalnim aici este utilizarea smartwatch-ului prin simplele gesturi ale mainii. De exemplu, poti impreuna de doua ori degetul aratator si degetul mare pentru a raspunde la un apel, a deschide o notificare, a reda si a intrerupe muzica si multe altele.

Apple Watch 9 Series

Apple Watch Ultra 2

Apple watch Ultra 2 este alimentat de acelasi cip revolutionar regasit in Seria 9 si vine la pachet cu cel mai stralucitor afisaj Apple de pana acum si cel mai precis GPS pentru zonele urbane dens populate dintr-un ceas sport. 

Apple Watch Ultra 2

Important de retinut este faptul ca atat Watch 9 Series, cat si Ultra 2 sunt disponibile in diferite combinatii de carcasa si benzi care sunt neutre din punct de vedere al carbonului.

Noile produse lansate de Apple promit sa ofere o experienta imbunatatita pentru utilizatori, iar angajamentul companiei de a deveni mai sustenabila este un pas important in directia unui mediu mai curat si mai sanatos pentru noi toti. Prin asta, nu doar ca respecta valorile fundamentale ale brandului, ci si impulsionaza intreaga industrie tehnologica spre o noua era de responsabilitate ecologica. Astfel, Apple nu este doar un lider in tehnologie, ci si un pionier in sustinerea unui mediu sanatos. Cat despre noi, phone geeksi, abia asteptam sa vedem cum functioneaza aceste produse ultra-performante marca Apple, dar si care vor fi concluziile finale ale specialistilor tech, ale consumatorilor obisnuiti si inclusiv, ale fanilor marcii cunoscute la nivel mondial. 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentGadgeturi utile pentru noul an scolar
Articolul următorO noua implicare a echipei EuroGsm in competitia caritabila Walking Month
Sunt o persoana dinamica, cu o viziune din ce in ce mai focalizata spre era tehnologiei si a digitalizarii si cu o dorinta constructiva de a descoperi cele mai noi informatii din lumea ”geeksilor”. Ma bucur sa am ocazia de a impartasi conceptele si noutatile descoperite pe parcursul exploatarii acestui domeniu si de a le aprofunda impreuna cu voi.