Cum ne-au obisnuit deja de cativa ani, in primul eveniment al anului sustinut de Apple, compania isi lanseaza noi modele de tablete, iMac-uri si alte produse dedicate divertismentului, iar 2021 nu face exceptie.

In primul rand avem o noua familie de produse din gama iMac. Cu preturi incepand de la 1299$, noul iMac de 24 inch aduce nou pe langa un design mai slim si o diversitate de culori, de la rosu, albastru, violet, portocaliu, galben, la verde sau argintiu. La baza calculatoarelor stau noile chipuri Apple M1, fiind astfel mult mai eficient decat vechea generatie bazata pe procesoarele X86.

Pe langa noile calculatoare iMac, Apple a lansat noi modele de tablete dedicate profesionistilor. Si noile modele Apple iPad Pro vin tot cu procesorul Apple M1, care si-a gasit casa in dispozitive de doar 12,9 sau 11 inch. Legat de ecranul de pe iPad Pro, si acesta a fost schimbat pe unul de tip mini-LED pentru a imbunatati contrastul si luminozitatea. Ambele modele de iPad Pro vin cu mufa de incarcare USB-C si suport pentru incarcare rapida la 18W.

Pentru divertisment, Apple aduce o noua varianta de Apple TV care include si o telecomanda noua, mult mai stilizata. Realizata din aluminiu, telecomanda are de aceasta data si butoane de navigare in meniuri. Noul Apple TV suporta rezolutia 4K si HDR la 60 de Hz. La baza Apple TV sta chipul Apple A12 care se gaseste si in iPhone Xs, fiind suficient de puternic pentru aplicatiile care vor rula pe televizor.

Ca si o mica surpriza Apple a lansat si AirTag, un dispozitiv de localizare a lucrurilor pierdute. Excelent in cazul cheilor sau alte obiecte importante, localizarea fiind realizata rapid prin intermediul aplicatiei de pe telefon.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook