iPad Pro 11 si iPad Pro 12.9 sunt ultimele tablete lansate de Apple care nu prezinta niciun defect, cel putin, dupa spusele lor. Acestea prezinta usoare curburi, neintentionate de catre marea firma. Raspunsul lor pentru aceste neconformitati este ca, intr-adevar, unele terminale sunt curbate, dar nu este considerat neaparat un defect, ci din cauza procesului de racire resimtit de catre aluminiu, acestea s-au deformat usor si nu ar trebui sa se curbeze mai tare cu timpul si nici sa-i afecteze performantele.

Cu toate acestea, daca iPad-ul tau are o curbura exagerata, ai posibilitatea sa-l schimbi,sau sa-l returnezi in primele 14 zile de la primire, conform politicii. Totusi, nu pot sa va asigur ca Apple va oferi acest serviciu fara a lua in calcul macar o taxa de transport, din moment ce ei sustin cu tarie ca nu este considerat un defect.

Aceste lansari nu au avut un numar de retururi mai mare decat cel normal, deci Apple ne asigura ca este vorba doar de cateva modele care ar fi putin curbate din fabrica.

In orice caz, sunt sigur ca Apple nu a dat-o in bara cu aceste lansari si ca iPad-urile isi merita banii, chiar daca prezinta cateva diferente optice. Din punct de vedere al specificatiilor, sunt sigur ca nu vor aparea dezamagiri.

Prin urmare, presupun ca acestia fiind deja constienti de problema estetica, tabletele cu acea curbura vor fi selectate si vandute la un pret mai mic decat celelalte care nu prezinta diferente.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook