Conferinta Apple a luat sfarsit si nu a ezitat sa aduca cel putin la fel de multe surprize ca si anul trecut. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au primit in sfarsit un ecran mai mare si rezolutie full HD. Printre vedetele acestei conferinte a fost si iWatch, primul smartwatch lansat de compania Apple.

Iata o scurta descriere a produselor lansate ieri:

iPhone 6 Plus nu numai ca are un display mult mai mare, ci este si smartphone-ul cu finisaje premium. Smartphone-ul ofera in plus fata de iPhone 6 un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1080p, un acumulator mai mare si camera foto cu stabilizare optica. Preturile pentru acest model incep de la aprox. 250 euro impreuna cu un contract si undeva la 800 euro fara contract.

iPhone 6, fratele mai mic al lui Plus vine cu un ecran de 4.7  inch si o rezolutie de 750×1334 pixeli, nu are camera cu stabilizare optica, iar bateria este putin mai mica. Desigur, si pretul acestuia este mai mic, incepand de la 199 euro in cazul unui contract si 699 euro fara contract.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Ambele modele iPhone vin cu noul procesor Apple A8 ce include un co-procesor M8, iar peste display gasim o sticla curbata spre margini si tratata cu ioni pentru o rezistenta mai buna. Telefoanele mai vin si cu o noua tehnologie LTE pe 20 de benzi (va garanta un upload de 150 Mbps) si Wi-Fi ac.

Primul Smartwatch de la Apple nu s-a ridicat in totalitate la nivelul asteptarilor pe partea de design. Cei de la Apple nu au mentionat nimic despre procesor sau despre baterie, iar asta ne face sa credem ca nu va fi cel mai bun smartwatch lansat anul acesta. Ceasul vine, totusi, cu un design frumos finisat si cu o interfata de utilizare fluida si bine pusa la punct. Va fi comercializat in doua marimi si cu 3 versiuni diferite de bratari pentru a putea fi personalizat dupa preferintele fiecaruia. Pretul de pornire pentru iWatch va fi in jurul sumei de 350$.

Apple iWatch

Apple a mai anuntat in cadrul conferintei si faptul ca AppStore a ajuns la 1.3 milioane de aplicatii precum si lansarea iOs 8, noul sistem de operare care va fi lansat in 17  septembrie si cu care Apple se mandreste ca ar fi cel mai mare update de pana acum. De asemenea, Apple a anuntat si lasarea serviciului propriu de plati wireless “Apple Pay Services”, care va fi disponibil pe cele doua variante de iPhone 6.

Apple Pay

Telefoanele vor fi disponibile la precomanda incepand cu data de 12 septembrie, urmand ca lansarea oficiala pe pietele din SUA si Europa sa aiba loc in data de 19  Septembrie.  iWatch-ul se mai lasa asteptat, urmand sa fie lansat spre vanzare undeva la inceputul anului 2015.

 

Sursa: www.apple.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

1 Comentariu

Comments are closed.