Intr-o postare oficiala pe site-ul propriu de dezvoltare, Apple a anuntat ca extinde disponibilitatea magazinului de aplicatii App Store in 20 noi tari, ajungand la un numar total de 155 tari.

Lista tarilor incluse este: Afganistan, Gabon, Coasta de Fildes, Georgia, Maldive, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Camerun, Irak, Kosovo, Libia, Muntenegru, Maroc, Mozambic, Myanmar, Nauru, Rwanda, Tonga, Zambia si Vanuatu.

Obiectul acestui anunt il reprezinta developerii de aplicatii pentru care listarea aplicatiilor este conditionata de acceptarea conditiilor de pe site-ul dedicat si apoi selectarea optiunii destinata tarilor si regiunilor noi din sectiunea de preturi si disponibilitati a paginii de informatii din aplicatie. Apple sugereaza ca acesti pasi trebuie completati pana in data de 10 aprilie 2020 pentru a se asigura ca aplicatiile din App Store devin disponibile in noile locatii.

Apple este echivalentul magazinului Play Store pentru iPhone, iPad sau iPod oferind acces celor peste 1 miliard de utilizatori activi la peste 2 milioane de aplicatii. O caracteristica cheie a magazinlui de aplicatii cand a fost lansat in anul 2008 a fost promisiunea ca Apple verifica fiecare aplicatie inainte de a o pune la dispozitie publicului, aspect stringent pentru compania din Cupertino care ofera mare pret pe securitate.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook