Versiunea iOS 11 s-a lansat cu multe probleme, in ciuda tuturor noutatilor si aplicatiilor tentante. Asa ca, la o saptamana dupa lansare, Apple a adus in piata iOS 11.0.1 oferind solutii si repararea unor erori ale noii versiuni.

Spre deosebire de lista de caracteristici noi, Apple spune despre iOS 11.0.1 ca: “include corectii de erori si imbunatatiri pentru iPhone sau iPad”. In timp ce ramane neclar ce bug-uri au fost abordate in mod specific, unii utilizatori de iPhone au raportat ca imbunatatirea pare sa nu includa problema autonomiei telefonului.

Problemele legate de iOS 11.0.1 includ: descarcarea bateriei, conexiuni Wi-Fi si Bluetooth slabe, probleme de instalare, restart-ul si blocarea multor aplicatii. – aceste probleme nu sunt prezente la toate device-urile dar foarte multi utilizatori le-au intampinat.

Unul dintre bug-urile care trebuiau reparate de noua versiune era cel legat de serverul de e-mail. Solutia promisa de iOS 11.0.1 pentru conturile de e-mail Outlook si Exchange functioneaza, si utilizatorii pot trimite din nou mesaje.
Totodata, multi utilizatori se plang ca aceasta versiune este si mai instabila, iar unii sustin ca blocarile constante ale aplicatiilor au transformat device-ul intr-unul foarte greu de utilizat.

Utilizatorii au descoperit, de asemenea, ca iOS 11.0.1 are imbunatatiri de performanta pentru iMessage app Explorer si springboard, in timp ce aplicatiile de Camera si Photos au avut solutii de remediere a erorilor pentru a functiona mai bine pe telefoanele mai vechi. Exista, de asemenea, rapoarte care abordeaza unele erori cu Apple CarPlay introduse in iOS 11.

Desi cu multe probleme, versiunea iOS11 aduce un plus de aplicatii user friendly, primul update repara o parte dintre ele si noi nu putem spune decat: iOS 11.0.2 pe cand?

Voi ce probleme ati intampinat cu noua versiune iOS 11.0.1 ?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook