Jocurile Olimpice din acest an se vor desfasura in perioada 23 iulie – 8 august si este prilej bun pentru marile companii sa celebreze acest eveniment prin lansarea de produse de colectie si, desi nu o spune oficial, asemeni procedeaza si Apple cu a sa colectie International Collection, avand ca scop de a “celebra impulsul de nedescris si spiritul competitiv al tuturor sportivilor si fanilor”.

Apple va lansa 22 noi bratari sport ca parte a editiei limitate International Collection, colectie inspirata din diferite tari din jurul globului si, desi Apple nu a afirmat oficial ca este destinata pentru Jocurile Olimpice, sincronizarea este perfecta. Fiecare bratara vine in combinatie cu un watch face cu drapelul tarii respective care poate fi descarcat si afisat ca wallpaper pe ecran, pe care utilizatorii o pot folosi pentru a personaliza Apple Watch-ul si a arata sustinerea fata de tara preferata.

Tarile care sunt incluse in aceasta colectie sunt urmatoarele: Australia, Belgia, Brazilia, Canada, China, Danemarca, Franta, Germania, Marea Britanie, Grecia, Italia, Jamaica, Japonia, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda, Rusia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia si Statele Unite ale Americii. Noile bratari vor veni in dimensiuni de 40mm si 44mm, dar se vor potrivi si pe vechiile ceasuri de 38mm si 42mm, pretul uneia fiind de 49$.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook