iOS 9.3 a fost lansat publicului in 21 martie, în acealasi eveniment Apple a fost prezentat iPhone SE și iPad Pro 9.7 (ambele fiind disponibile in prezent). Cu toate acestea, dupa doar 10 zile, compania Apple a considerat că este necesar să emită lanseze inca o versiune pentru sistemul său de operare.

iOS 9.3.1 a fost lansat si ei oficial si ruleaza pe dispozitive precum iPhone, iPad-uri și iPod Touch din întreaga lume. Scopul cu care a fost lansata aceasta versiune este acela de a rezolva un bug pe care cei de la Apple l-au omis atunci cand au lansat versiunea 9.3. Acest bug inchidea automat Safari sau alte aplicatii, atunci cand utilizatorul introducea un link.

Din fericire, după ce actualizați dispozitivul iOS 9.3.1, bug-ul care face dispozitivul sa se blocheze, dispare. Asadar, acest update este unul necesar si vital pentru a scapa de problema respectiva, mai ales pentru cei care s-au confruntat deja cu ea.

Nimic altceva nu mai este inclus în această versiune iOS, asadar nu o sa primiti alte aplicatii sau caracteristici noi. Sistemul iOS 9.3 fiind facut public saptamana trecuta, vine cu o multime de caracteristici si aplicatii.

In concluzie iOS 9.3.1 este un update esential pentru utilizatorii de iOS care folosesc versiunea 9.3, chiar daca nu vine cu elemente noi precum 9.3, are rolul de a imbunatati aceasta versiune si de a crea o experienta in utilizare cat mai placuta.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook