iPhone X (iPhone Ten) este oficial noul varf de lance al celor de la Apple. Bineinteles, numele este oarecum neasteptat, insa flagship-ul lansat aseara primeste acest nume pentru ca Apple aniverseaza 10 ani de la primul terminal iPhone.

Primul produs prezentat aseara in cadrul evenimentului a fost Apple Watch series 3, care pastreaza design-ul modelelor precedente, dar a suferit imbunatatiri majore la nivelul hardware si pentru prima data va avea disponibila o varianta care suporta cartela sim.

Totodata, la evenimentul dedicat in exclusivitate angajatilor Apple, au fost lansate si modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus care pastreaza design-ul regasit in cazul lui iPhone 7, insa cu imbunatatiri destul de mari pe partea de hardware si software.

In cazul lui iPhone X, elementul de noutate este display-ul de tip bezel-less cu o diagonala de 5.8 inci. Datorita acestuia, rezultatul este impresionant, pentru ca efectul produs de acest terminal este impresionant.
Ceea ce ne-a bulversat oarecum, este faptul ca flagship-ul Apple renunta la butonul fizic si implicit la sistemul de Securitate Touch ID in detrimental noului sistem de Securitate Face ID. Acesta se bazeaza pe un sistem de scanare al irisului si promite deblocarea telefonului chiar si in conditii de iluminare scazuta.

Un mare minus ar putea fi pretul terminalului, care va sari de pragul de 1000 de euro pentru varianta de 64GB, respective 1200 euro, pentru varianta de 256 GB. Totusi, nu trebuie sa uitam ca iPhone X a fost creat pentru un public exclusivist si pretentios, dar totusi, unde ne vom indrepta in acest ritm?

Noi suntem entuziasmati, si asteptam cu nerabdare sa punem mana pe acest telefon, pentru ca pana acum a reusit sa ne dea pe spate. Dar voi, ce parere aveti?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook