Apple a anuntat, printr-un comunicat publicat recent, lansarea unei noi functii de descoperire a concertelor pe Apple Maps și Apple Music, functii dedicate special pentru fanii muzicii din intreaga lume.

Este cunoscut deja faptul ca Apple Music iti aduce una dintre cele mai bune experiente de ascultare, oferind o gama larga de genuri muzicale din toate timpurile. Acest lucru se datoreaza unei intregi echipe de curatori globali pe care Apple o are in spate, experti ai muzicii de pretutindeni, care isi propun sa scoata la suprafata toate melodiile si albumele pe care utilizatorii si-ar dori sa le asculte. 

Apple lansează noi funcții de descoperire a concertelor pe Apple Maps și Apple MusicDe data aceasta, specialistii Apple Music isi extind eforturile de curatare, depasind pragul melodiilor si albumelor artistilor din intreaga lume si trecand la un alt nivel, cel al spectacolelor live. Astfel, noua actualizare va aduce o serie de imbunatatiri, precum si beneficii pentru cei care isi doresc sa fie in permanenta la curent cu ultimele noutati despre evenimentele muzicale, introducand noi functii de descoperire a concertelor pe Apple Maps si Apple Music. Aceasta noua implementare are drept scop celebrarea bucuriei si pasiunii pentru muzica live si isi propune sa ofere fanilor si artistilor mai multe modalitati de conectare atat intre ei, cat si cu compozitiile muzicale in sine.

Cele mai importante evenimente muzicale din lume evidentiate pe Apple Maps

Pentru realizarea acestei actualizari, editorii Apple Music au creat peste 40 de ghiduri in Apple Music. Aceste ghiduri evidențiază cele mai bune locații unde poti sa experimentezi muzica live, în unele dintre principalele centre culturale ale lumii – incepand de la sălile simfonice vieneze emblematice si până la cluburile techno de ultimă oră din Brooklyn, Tokyo sau Berlin. Aceste locatii vor fi vizibile in Apple Maps, unde vei avea acces la informatii despre orice eveniment muzical din orice parte a globului. 

Apple lansează noi funcții de descoperire a concertelor pe Apple Maps și Apple MusicIn acelasi timp, aceste ghiduri muzicale create de Apple le permit fanilor sa caute si sa se intereseze in privinta unor viitoare concerte sau spectacole. Cum? Simplu! Direct in Maps, folosind mecanismul modul de descoperire a concertelor pe care aplicatia Shazam a introdus-o primavara trecuta. 

Descoperi concertele preferate direct pe Apple Music

De asemenea, pe Apple Music, noul spatiu Set Lists pune in lumina o selectie de turnee majore, permitand fanilor sa asculte set-uri intregi de muzica si sa citeasca despre diferite productii din intreaga lume. Pentru prima data in aplicatie, fanii vor putea, de asemenea, sa caute si sa se informeze despre spectacolele viitoare ale artistilor care vor avea loc in zona in care se afla, tot prin modul de descoperire lansat de Shazam.

Astfel, cei de la Apple aduc o bucurie in plus celor care sunt cu adevarat pasionati de muzica si care vor sa patrunda mult mai adanca in lumea simfonica. Aceasta noua actualizare ar trebui, cu siguranta, sa entuziasmeze fanii muzicii de pretutindeni. De acum vor avea posibilitatea sa gaseasca mult mai usor acele evenimente de care ar putea fi interesati. Beneficiul este acela ca nu va mai trebui sa le caute pe diferite site-uri de stiri, evenimente Facebook sau nenumarate pagini de Instagram sau LinkedIn. Odata cu aceasta noua actualizare, le vor accesa usor, dintr-o singura aplicatie.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentCele mai cool cadouri tech de Ziua Copilului
Articolul următoriOS 17 vine cu noi functii pentru sanatatea mintala si santatea vederii
Sunt o persoana dinamica, cu o viziune din ce in ce mai focalizata spre era tehnologiei si a digitalizarii si cu o dorinta constructiva de a descoperi cele mai noi informatii din lumea ”geeksilor”. Ma bucur sa am ocazia de a impartasi conceptele si noutatile descoperite pe parcursul exploatarii acestui domeniu si de a le aprofunda impreuna cu voi.