Apple au eliminat mufa Jack 3.5 mm de pe telefoanele lor cu aproape 4 ani in urma, in septembrie 2016, livrand intotdeauna o pereche de casti cu fir in pachet si un adaptor pentru mufa Jack pentru modelele mai vechi. Castile erau de buna calitate si apreciate printre fanii Apple, datorita design-ului reusit si sunetului impresionant.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo de la compania TF International Securities care in trecut a facut mai multe predictii adeverite ulterior, precum cresterea vanzarilor de AirPods de la debutul din 2016, Apple se pregateste anul acesta, odata cu lansarea noului iPhone 12, sa scoata complet castile din pachet, devenind de domeniul trecutului. Acesta afirma ca strategia adoptata vine in scopul de a creste cererea pentru AirPods si a le face mai ieftine.

Decizia aceasta vine insotita si de zvonurile de acum cateva luni potrivit carora pe noile iPhone-uri vor lipsi port-urile, nici macar cel Lightning pentru incarcare nu va mai fi prezent, oferind o experienta wireless completa. Phill Schiller, vicepresedintele companiei, prevestea trecerea catre zona wireless inca din 2016 de la lansarea primei generatii de AirPods.

Cu toate ca din pachet vor lipsi castile, in acest sens este posibil ca Apple sa ofere AirPods la un pret promotional pentru cei care cumpara iPhone 12, crescand in consecinta numarul de unitati vandute. Despre noul iPhone 12 stim ca va avea conectivitate 5G si ecran OLED pe toate ecranele, venind in patru variante, doua de “buget” si alte doua la preturi mai mari, cele din urma cu senzor Lidar inclus pentru realitate augmentata, acelasi care se regaseste si pe iPad Pro 2020 lansat la mijlocul lunii martie anul acesta.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook