Apple a inceput sa ruleze iOS si iPadOS 13.2.3 pentru device-urile compatibile, update care are o marime de aproximativ 90MB, insa marimea reala a fisierului variaza in functie de device. Update-ul se concentreaza pe imbunatatiri ale performantei si bug-uri reparate care n-au putut fi incluse in iOS 13.2 si iOS 13.2.2.

Potrivit notelor celor de la Apple, update-ul remediaza un bug prin care previne Mail-ul sa nu preia noi mesaje si altul asupra bug-ului care facea ca pozele, link-urile si alte atasamente sa nu fie vizualizate corect in detaliile mesajelor.

iOS 13.2.2, update-ul anterior lansat saptamana trecuta, a remediat un bug intampinat in momentul in care aplicatiile rulau in background si se inchideau in mod automat si nedorit. Apple, de asemenea, testeaza varianta beta a update-ului iOS 13.3 care include Limita de Comunicare pentru Timpul Ecranului (Communications Limit and Screen Time) si alte functionalitati minore. Speram ca prin aceste noi update-uri sa vedem un sistem de operare mai stabil.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook