Chiar daca mai e mult pana in septembrie cand vor anunta oficial noile modele de iPhone, deja au aparut foarte multe speculatii legate de specificatiile acestora.

Cea mai vizibila modificare este renuntarea la breton, asta nu pentru ca Apple ar renunta la FaceID, dar acum ar putea implementa un FaceID sigur cu senzori aflati sub ecran. Am tot vazut in ultimul an posibilitatea de a implementa o camera de selfi-uri aflata sub ecran, dar tehnologia inca nu este la maturitate, iar calitatea imaginilor inca are de suferit din aceasta cauza. Insa este posibila implementarea senzorilor FaceID sub ecran.

O alta speculatie care a tot aparut in presa este faptul ca Apple s-ar putea sa renunte la varianta mini pentru iPhone 14 si sa fie doua variante de 6,1inch si doua de 6,7inch. Personal tot timpul am preferat un telefon compact, dar cu putere mare.

Ce se mai asteapta de la Apple pentru viitoarele modele de iPhone este cresterea numarului de megapixeli la camera. Cei de la Apple au folosit deja foarte multi ani o camera de 12MP, iar aceasta este limitata la filmari 4K, pe cand concurenta are deja optiunea de filmari la rezolutia 8K. Pentru a putea oferi filmari 8K pe viitoarele modele, Apple va folosi cel mai probabil o camera de 48MP, o crestere binevenita atat pentru filmarile 8K, dar si pentru cei care vor sa printeze pozele de pe telefon.

Toate acestea sunt doar speculatii, dar asteptam cu nerabdare sa vedem daca acestea se confirma sau nu odata cu lansarea noilor modele.

Sursa foto: Gizchina.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook