Compania americana Apple a venit cu un anunt destul de neasteptat pentru utilizatorii de iPhone, si anume ca in cele din urma posesorii device-urilor lor isi vor putea repara telefoanele carora le-a expirat garantia la service-uri independente. Aceasta miscare face parte din Programul Furnizorilor Independenti de Reparatii prin care, in principiu, furnizeaza componente, unelte si training service-urilor care vor sa lucreze cu hardware original Apple.

Deocamdata, acest program este valabil doar in America de Nord, insa se urmareste extinderea lui in viitor si in alte regiuni precum Europa si Asia. Cu toate acestea, reparatiile asupra telefoanelor care nu mai poseda garantie sunt limitate in general la sticla sparta de pe fata sau spate, lentile sparte ale camerei foto etc. Este, totusi, o victorie majora a clientilor, caci au o mai mare putere de alegere asupra service-ului care sa-i repare telefonul.

Service-urile independente pot aplica la acest program in mod gratuit si vor primi uneltele si training-ul necesar in mediul online. Cand service-ul va primi acceptul din partea companiei, acesta va avea acces la componente originale Apple la acelasi pret pe care il au si distribuitorii autorizati.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook