Daca esti fan Apple, s-ar putea sa-ti tii respiratia pentru ceea ce urmeaza: compania se pregateste de productia celei de-a treia generatii de Apple AirPods la sfarsitul acestui an. Potrivit afirmatiilor analistului Ming-Chi Kuo pentru publicatia AppleInsider, Apple va produce noile sale casti true wireless in acest an si lansarea lor va avea loc la inceputul anului urmator. Nu vor avea un design schimbat radical, insa aranjarea componentelor interne va fi mai eleganta, in locul placilor de circuit obisnuite.

eurogsm airpodsDeoarece actualele AirPods se vand bine si exista cerere mare pentru acest model, compania nu ia in considerare un design complet redefinit, mai cu seama in contextul actualei pandemii care a afectat numarul personalului companiei prin masurile de izolare. Cat despre a doua generatie de AirPods Pro, se stie ca vor intra in productie la finalul lui 2021 sau inceputul lui 2022.

Desi nu exista predictii concrete despre data de lansare a viitoarelor AirPods, iar 2021 este la multe luni departare, se pot intampla multe pana atunci, cum ar fi noi amanari datorate pandemiei sau schimbari de strategie in interiorul Apple.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook