Versiunea on-ear a castilor AirPods de la Apple despre care s-a discutat intens de cand au aparut zvonurile primeste mai multe specificatii, printre care si numele de AirPods Studio. Ultimele zvonuri care insotesc urmatorul model de casti sugereaza adaugarea unor functionalitati complet noi si unice care ar putea propulsa aceste casti printre cele mai bune casti wireless cu anulare a zgomotului exterior.

AirPods Studio fac parte din viitoarele produse high-end incluse intr-o gama mai larga de gadget-uri audio pe care compania le are in plan pentru anul acesta si 2021, printre care se numara si Apple AirPods 3, AirPods Pro 2 si o noua generatie de boxa inteligenta HomePod complet regandita.

In termeni de design, castile vor avea un look retro cu cupele rotative si bratele din metal. Pe langa functiile de anulare a zgomotului si modul transparency prin care auzi ce se intampla in jurul tau, potrivit publicatiei 9t05Mac, Apple se pregateste sa aduca ceva nou printre headset-urile sale cu ajutorul functiei de detectare automata a capului si gatului, astfel ca atunci cand asezi castile pe gat sau cap, muzica va fi in mod automat oprita sau redata. Mai mult de atat, va mai fi adaugata o functie de detectare automata a urechilor care va comuta muzica in functie de cum sunt purtate castile.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook