Daca esti unul dintre posesorii de telefoane iPhone 6 Plus si ai observat ca pozele au o claritate scazuta, ei bine trebuie sa stii faptul ca Apple a recunoscut oficial ca “un procent mic” dintre aceste telefoanele mobile au o problema in ceea ce priveste functia iSight a camerei foto. In cadrul aceluiasi comunicat de presa, producatorul american a anuntat ca va repara toate dispozitivele vandute, fara alte taxe pentru cumparatori.
Pentru a verifica daca telefonul tau are aceasta problema, trebuie sa intri pe site-ul oficial Apple si sa introduci IMEI-ul telefonului. In cazul in care site-ul iti confirma acest lucru, poti opta pentru repararea acestuia prin intermediul curieratului sau prin predarea personala intr-un Apple Store.
“Dispozitivele vizate de aceasta problema sunt o serie limitata, care au fost comercializate in intervalul septembrie 2014 – ianuarie 2015” au afirmat cei de la Apple, informatie care ajuta atat posesorii, cat si producatorul sa identifice si sa remedieze problema. Oferta este valabila timp de 3 ani de la cumpararea acestuia.
“Daca telefonul tau Iphone 6 Plus capteaza fotografii neclare si se incadreaza in serial de IMEI-uri defecte, Apple iti va inlocui camera iSight fara nici un cost”, a adaugat compania. Aceasta problema nu a fost raportata de un numar mare de utilizatori, insa este incurajator sa vezi cum producatorul se implica proactiv, chiar daca ar fi fost de preferat sa achite si costurile aferente transportului terminalelor de la utilizatori.

Sursa: techradar.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook