Zvonurile confirmate de catre compania de securitate KGI, indica faptul ca Apple va reveni la radacinile sale cu un model similar cu vechiul iPhone 4. Schimbarea va consta in display-ul modificat pe tehnologie AMOLED, iar ecranul va ajunge pana la uimitoarea dimensiune de 5,8″.
Schimbarea confirmata de catre analistul in securitate la KGI, Ming-Chi Kuo se va produce cel mai probabil in 2017, in contradictie cu mesajele Apple in care se specifica o colaborare cu incepere din 2018.
Materialele utilizate in continuare vor fi aluminiul si sticla securizata, iar noutatea pe care o va oferi noul telefon va consta in ecranul curbat, similar cu Samsung Galaxy Edge.
Pentru cei care nu vor dori un dispozitiv atat de mare, sursele indica faptul ca se va fabrica si un ecran cu marimea de 4,7″.
Specificatiile se continua cu incarcare wireless, insa nu se cunoaste tehnologia pe care se va produce modelul, deoarece Apple a incercat dezvoltarea unei tehnologii de incarcare la distanta. Recunoasterea biometrica va fi dezvoltata pentru a recunoaste retina sau fata utilizatorului.

Pana la acest model, iPhone va scoate o alta generatie la finele acestui an, similar cu seria 6, insa mai subtire si fara port pentru mufa jack 3,5 mm.

iphone7mockupantennabands-800x659

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook