Noua versiune a sistemului de operare pentru telefoanele de la Apple, iOS 13, ce urmeaza sa fie lansata in curand, va include cateva revizuiri asupra versiunilor anterioare, care contine modul intunecat, gesturi de anulare a comenzilor si functii speciale de pe iPad, cum ar fi multiple aplicatii deschise pe ecran. Mai mult de atat, alte stiri imbucuratoare s-au raspandit pe internet, din care reiese ca Apple lucreaza la contopirea celor doua aplicatii intr-una singura: Find my iPhone si Find my Friends, avand nume de cod Green Torch.

Multumita noului framework universal – Marzipan – conceput de Apple, noua aplicatie de tracking va veni atat pentru iOS, cat si pentru macOS, iar compania planuieste sa adauge tracking-ul offline, folositor atunci cand un obiect pierdut nu este conectat la Wi-Fi sau date. Un alt feature interesant vor fi notificarile primite atunci cand unul dintre membrii familiei sau un prieten soseste sau pleaca dintr-o locatie specifica.

Pe langa aceste lucruri, compania mai lucreaza si la un produs hardware de tracking, similar cu NFC-ul, prin care poti atasa orice device, care va fi legat de contul iCloud si vei fi notificat atunci cand esti in afara razei de acoperire.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook