A doua generație Apple Watch este planificata pentru a intra în productia de masa incepand cu cel de-al doilea trimestru al anului. Informatiile provin de la surse din lantul de aprovizionare, fiind citate de DigiTimes. Potrivit surselor, Quanta Computer va fi singurul producator al SmartWatch-ului.
Initial, Apple a ales sa imparta o parte din productie cu cei de la Foxconn Electronics, dar a decis sa pastreze toate comenzile de Apple Watch (2016) cu Quanta. Motivul este ca Apple nu anticipeaza volume de vanzari destul de mari pentru a doua generatie Apple Watch.

Anticipand vanzari mai mici, compania a modificat previziunile de transport de doua ori – o data in al patrulea trimestru din 2015 si acum, in 2016. Cu toate acestea, compania inca detine peste 50% din piata SmartWatch-urilor, la sfarsitul anului 2015. Vanzarile mici pot fi si din cauza faptului ca ceasul este compatibil doar cu sistemul de operare iOS. Poate o largire a gamei de compatibilitate ar atrage si alti utilizatori de ceasuri inteligente,  precum utilizatorii de Android. \

Sursa: Gsmarena

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook