Apple a dezvaluit in sfarsit detalii despre noul sau ceas Apple Watch, intr-un eveniment organizat in data de 09.03.2015.

Ceasul va fi disponibil pentru pre-comanda incepand cu 10 aprilie, in timp ce in magazine va ajunge abia in 24 aprilie. Vor fi disponibile 3 versiuni ale acestui ceas: Apple Watch Sport, AppleWatch si Apple Watch Edition.

Fiecare model va fi disponibil pe doua marimi: 38 mm si 42 mm, in functie de grosimea incheieturii fiecarui utilizator. Din acest punct de vedere, Apple si-a surclasat concurenta, care in mare parte au ceasuri cu o singura marime.

Apple Watch va fi capabil sa preia apeluri telefonice, sa trimita fotografii sau chiar sa raspunda la mesaje prin intermediul aplicatiei populara chineza, WeChat.

In privinta functiilor de fitness, Apple Watch va putea masura ritmul cardiac si va putea notifica utilizatorul in cazul in care acesta nu face destul de multa miscare. Aceste functii nu sunt noi, toate fiind disponibile deja pe restul ceasurilor smart.

Doua functii noi pe care Apple le prezinta sunt posibilitatea de folosi ceasul pentru plati, folosind Apple Pay, precum si posibilitatea de a-l folosi pe post de cartela de acces (in hoteluri, birouri, Sali de conferinte etc.).

Pretul la care va fi disponibil ceasul Apple vaiaza foarte mult in functiede versiune si chiar marime. De exemplu, Apple Watch Sport va fi cel mai ieftin (aproximativ 350-400 dolari)in timp ce Apple Watch cu bratara de inox va costa aproximativ 600 de dolari.

Lucrurile o iau putin razna cand vine vorba de pretul variantei Apple Watch Edition, care poate sa ajunga pana la 17000 de dolari, fiind placat cu aur de 24K.

Asadar, daca doriti sa cumparati unul dintre ceasurile de mai sus, va trebui sa asteptati cel putin pana in luna aprilie, cand vor fi puse in vanzare de catre Apple.

 

Sursa:www.yahoo.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook