Apple Watch Series 7 vine cu cel mai mare si cel mai avansat display din punct de vedere tehnologic. Noua serie este mai rezistenta si cu elemente de design robuste, inclusiv cu un procesor rapid. Este capabila de incarcare rapida, fiind redus timpul de incarcare cu mai mult de 66%.

Apple Wach Series 7 are un display mai mare cu aproximativ 20% si margini mult mai subtiri fata de seria 6. Astfel, te bucuri de functiile preferate pe un ecran mai generos. Smartwatch-urile sunt echipate cu cristal rezistent, Apple aducand mai multe imbuntatatiri si pentru activitatile indoor si workout. Au certificare IP6X, fiind rezistente la socuri si praf.

Pe partea de sanatate, cea mai interesanta functie este legata de masurarea nivelului de oxigen din sange. O alta functie utila este EKG cu care iti poti monitoriza pulsul si ritmul cardiac.

Smartwatch-urile sunt alaturi de tine si masoara cu precizie antrenamentelor tale. De asemenea, se conecteaza rapid la telefon si poti primi apeluri, mesaje sau poti asculta playlist-ul preferat direct de la incheietura mainii tale.

Apple Watch Series 7 sunt disponibile in varianta Cellular de 45mm, respectiv in 4 culori fascinante. Descopera aceste modele pe eurogsm.ro

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook