Anul 2017 a insemnat o revolutie pe piata telefoanelor mobile datorita unui nou trend care  impinge constant si la propriu limitele. De ce la propriu? Raspunsul e simplu, marii producatori au lansat numeroase produse cu display de tip bezel-less, adica un raport screen-to-body foarte mare, de peste 80%. Sharp Aquos S2 este povestea pe care ti-o propun astazi.

Era oarecum de asteptat, la fel ca vorba din popor – Daca ai intrat in hora, trebuie sa joci. Astfel, numerosi producatori au lansat terminale de acest gen. Printre acestia, se numara si compania chineza Sharp, care a dezvaluit la Beijing telefonul de tip bezel-less Aquos S2.

Primele imagini cu acesta sunt destul de familiare. Spun acest lucru pentru ca terminalul Sharp pare sa “imprumute” cateva elemente de la terminalul Essential Phone. Astfel, bara de notificari este intrerupta de locasul pentru camera frontala, insa butonul home, cu un sensor de amprenta integrat, este pozitionat in marginea de jos a telefonului. Mai mult decat atat, daca ar fi sa comparam terminalul celor de la Sharp cu zvonurile despre urmatorul model iPhone, am gasi si mai multe similitudini, cum ar fi camera duala orientata vertical.

Partea buna a lucrurilor este ca Aquos S2 va furniza performante destul de bune datorita componentelor hardware utilizate. Astfel, utilizatorii vor avea la dispozitie doua variante. Prima consta dintr-un procesor Snapdragon 630, acompaniat de 4GB memorie ram si 64GB memorie interna, pe cand cea de-a doua varianta, fratele mai mare, va avea un procesor Snapdragon 660, impreuna cu 6GB RAM si 128GB memorie interna.

Inca nu este sigur ca Aquos S2 va fi prezent pe piata din Europa, insa vanzarile vor incepe cu data de 14 august in China la niste preturi accesibile.

Este putin probabil sa vedem pe viu terminalul. Ca atare, ne vom face impresii strict estetice si pe fondul specificatiilor tehnice. Ce parere ai asa, de la distanta, despre noul model Sharp Aquos S2?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook