Cei de la HTC  ne incita cu un video in care prezinta produsul care va fi lansat in 8 octombie la New York. Din video pare ca acest device va fi  o noua camera, numita RECamera. Este o camera care poate fi folosita sub apa si poate filma in slow-motion.

Piata de camere portabile si rezistente este dominata in acest moment de GoPro ; inca nu stim ce caracteristici deosebite va avea RECamera, insa, dimensiunea si forma sunt cel putin interesante.

Un user de pe Reddit a descoperit cateva poze “ingropate” cu dibacie pe site-ul HTC al RECamera si le-a impartasit cu restul lumii.  Voi ce parere aveti?

 

Sursa: www.droid-life.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview Orange Gova
Articolul următorFamilia Samsung Alpha ar putea avea 3 noi membri: Galaxy A3, A5 si A7
Precum orice pasionat de marketing, Ioana priveste cu alti ochi experienta utilizatorului, in special cand este vorba de un dispozitiv tech de ultima generatie. Ea pune pret pe simbioza dintre partea hardware si software a oricarui gadget care ii trece prin mana si isi va formula concluziile din aceasta prisma. Iar ca dovada, telefonul pe care il recomanda oricui utilizator de Android este Nexus 5.