Daca iti place sa fi la moda, preferi un ceas de marca ce arata bine pe mana si nu esti foarte pretentios in ceea ce priveste dotarile si aplicatiile, atunci noul smartwatch de la Armani poate fi perfect pentru tine.

Compania a anuntat lansarea noilor ceasuri inteligente si sunt disponibile la precomanda. Acestea dispun de un ecran tactil AMOLED si functioneaza cu un procesor Snapdragon 2100, procesor existent pe piata din 2016. Din punct de vedere al design-ului, poti opta pentru diferite culori si modele de curea.

Armani a dotat ceasurile cu senzor pentru puls si le-a facut rezistente la apa pana la 3 ATM, astfel incat iti poti incerca norocul cu ele la piscina. Printre dotari se numara si GPS-ul, ca sa nu depinzi doar de telefon pentru a naviga, si NFC pentru plati prin Google Pay. Ceasul are acum acces disponibil la Google Assistant. Nu exista informatii referitoare la memoria RAM sau baterie.

Chiar daca dotarile de mai sus sunt de baza pentru un smartwatch in zilele astea, in special tinand cont de pretul ceasului, sa nu uitam ca acest smartwatch este facut pentru categoria fashion si este menit, in primul rand, sa arate bine.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook