Samsung urmeaza sa lanseze in cadrul evenimentului Unpacked din 5 august o multime de dispozitive, de la Galaxy Note20, Galaxy Z Fold 2, noile casti true wireless Galaxy Live Buds, Tableta Tab S7, dar si o noua generatie de smartwatch-uri.

In imagini avem prezentat ceasul in culoarea Mystic bronze, care pare sa fie prezenta pe toate dispozitivele care urmeaza sa fie lansate in cadrul evenimentului Unpacked.

Stim ca Samsung Galaxy Watch 3 va fi disponibil in doua dimensiuni, una de 45 x 46.2 x 11.1 mm si una de 41 x 42.5 x 11.3 mm. Diferentele la nivelul specificatiilor sunt date de dimensiunea ecranului si a bateriei. Astfel varianta de 45mm va avea un ecran de 1.4inch si o baterie de 340 mAh, in timp ce varianta de 41mm are un ecran de 1,2 inch si o baterie de doar 247 mAh.

Un aspect foarte important pentru multi utilizatori este faptul ca Galaxy Watch va fi disponibil cu tehnologie LTE si GPS. Memoria disponibila este de 8GB pentru stocare si 1GB RAM. La capitolul siguranta, Samsung a certificat ceasul impotriva apei si prafului prin standardul IP68, iar pentru cazaturi cu certificarea MIL-STD-810G, de asemenea ecranul este protejat de sticla Gorilla Glass DX.

Mai multe detalii legate de noul ceas Samsung o sa va putem oferi dupa lansarea din 5 august.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook