Producatorul sud-coreean LG lucreaza in stransa colaborare cu Google pentru lansarea a doua noi modele de smartwatch-uri bazate pe sistemul de operare Android Wear.  Zvonurile din presa internationala mentioneaza ca ambele modele LG Watch Style si LG Watch Sport se vor lansa oficial alaturi de Android Wear 2.0 la inceputul lunii viitoare, LG urmand sa le prezinte in detaliu la Mobile World Congress 2017 (Barcelona) la sfarsitul lunii.

Conform zvonurilor pretul pentru LG Watch Style va fi de 250$ si va fi disponibil in argintiu si rose gold, iar acesta va fi doat cu un ecran de 1.2″ P-OLED cu rezolutia 360 x360, 4GB de memorie de stocare, 512MB RAM si un acumulator de 240mAh.

Smartwatch-ul LG Watch Sport va avea un ecran de 1.38″ cu rezolutia de 480 x 480 pixeli, 736MB RAM GPS, NFC si o baterie de 430mAh, iar pretul estimat la lansare va fi de 350$. Ambele modele de ceasuri inteligente vor avea certificare IP 67, respectiv IP 68 pentru rezistenta la apa si praf.

Sursa: ubergizmo.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentZenFone 3 Deluxe vs ZenFone 3
Articolul următorA aparut smartphone-ul care poate fi spalat cu sapun si apa
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.