Ultimul telefon flagship de gaming de la Asus se numeste ROG Phone 3 si este realizat in parteneriat cu Tencent. Despre acest model se stia de mult pe retelele de socializare, iar anuntul datei lansarii in luna iulie, fara o zi concreta, a fost facut pe platforma oficiala de Weibo in parteneriat cu Tencent, la fel cum s-a intamplat si cu predecesorul.

Inca o data cele doua companii isi unesc puterile pentru a aduce lumii un telefon cu bogate functii de gaming, care din fabrica va detine customazari si aplicatii de la Tencent. Potrivit zvonurilor, ROG Phone 3 vine echipat cu ecran de 6.59” Full HD AMOLED cu o rata de refresh a ecranului de 144Hz, ultimul procesor aparut Snapdragon 865+ 3.09GHz, cuplat cu 16GB RAM si 512GB ROM. Bateria se presupune ca va fi de capacitate 6000 mAh, sistem de operare Android 10 si va cantari 240 g.

ROG Phone 3 si-a facut aparitia saptamana trecuta intr-un video online unde se poate observa camera tripla de pe spate, vehiculandu-se prezenta unui senzor principal de 64 megapixeli. La fel ca si cu modelul de anul trecut, ne asteptam la un telefon de senzatie, in special pentru gamerii inraiti de smartphone-uri.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook