Asus a facut o treaba decenta in a livra update-uri flagship-urilor sale, iar la inceputul acestei luni compania a inceput sa ruleze Android 10 pe Asus ZenFone 6/6Z si a recrutat testeri beta pentru Asus ROG Phone II. Cel mai recent, Asus a rulat versiunea stabila de Android 10 for telefonul de anul trecut, ZenFone 5Z.

Totusi, nu a extins aceste privelegii si pentru alte device-uri din colectii. De exemplu, compania a renuntat la planul de a updata ZenFone 4 la Android Pie. Din fericire, acest lucru nu se poate spune si despre prima generatie de ROG Phone care urmeaza sa primeasca in curand Android Pie.

Prima generatie de ROG Phone, care a fost lansata anul trecut in iulie, a venit cu versiunea de Android 8.1 Oreo. Dupa mai bine de un an si aparitia si lui Android 10 in joc, telefonul acesta va primi Android 9 Pie. Asa cum o postare recenta precizeaza pe forumul celor de la Asus Zentalk, ultimul update pentru ROG Phone (v16.0410.1910.91) face upgrade sistemului de operare la Android 9 Pie si aduce cateva schimbari la sistemul propriu de operare Asus ZenUI.

Update-ul ruleaza OTA pentru ROG Phone si va ajunge doar la cativa utilizatori in prima faza. Daca detii un astfel de telefon, poti verifica disponibilitatea update-ului in Setari, iar in caz ca nu l-ai primit, acesta urmeaza sa ajunga la tine in urmatoarele zile.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook