Asus a lansat un  nou smartphone entry-level in India. Numit Zenfone C-ZC451CG, dispozitivul are un pret de aproximativ 96 dolari si este disponibil online, prin intermediul site-ului e-commerce Flipkart.

Smartphone-ul este propulsat de un procesor Intel, dual-core, tactat la 1.2GHz. Beneficiaza de un ecran de 4.5 inci, avand o rezolutie de 480×854 pixeli. Acesta este dotat cu 1GB de RAM, 8 GB de memorie interna (se poate extinde pana la 64GB prin intermediul unui card microSD), si ruleaza Android 4.4 KitKat, impreuna cu interfata Zen UI a companiei taiwaneze.

In ceea ce priveste partea foto, Zenfone C va beneficia de o camera frontala de 0,3 MP , in timp ce camera principala de 5MP este dotata cu un senzor PixelMaster, care potrivit companiei poate capta fotografii de patru ori mai luminoase in conditii de lumina scazuta, chiar si fara blit. Noul smartphone zenfone va dispune de o baterie detasabila, de 2100mAh.

Din punct de vedere al conectivitatii, Zenfone C va dispunde de WiFi 802.11 b / g / n, 3G, WiFi Direct, GPS, A-GPS, GLONASS .

Inca nu sunt informatii despre aparitia acestui smartphone pe pietele europene , insa va fi disponibil in magazinele Asus incepand cu 18 februarie.

 

Sursa:indiatoday.intoday.in

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook