Cei de la ASUS, ca sa clarifice unele neintelegeri din cadrul NWC 2019, au publicat pe pagina oficială de Twitter un teaser confirmand o data de lansare diferita fata de cea anuntata initial, care era 14 mai. In acel teaser sunt prezentate toate versiunile flagship-ului Asus ZenFone, facand in final referire la ultima versiune si confirmand lansarea oficiala a noului Zenfone 6, pe 16 mai 2019.

Caracteristicile tehnice sau macar de design nu se cunosc deocamdata, insa putem intui ca va fi un smartphone de succes, insotit fie de un display pe intreaga suprafata, sau fie de un breton, in zona camerei si a difuzorului. Din teaser, telefonul pare a fi foarte subtire. Acestia ii atribuie sloganul defy ordinary, adica sfideaza obisnuitul. Probabil este vorba despre o camera care o sa impresioneze atat prin performanta, cat si printr-un design special.

Telefonul va fi lansat in Valencia, Spania, urmand ce cel mai probabil sa-l gasim pe piata in toamna anului curent si speram ca va fi considerabil diferit fata de ZenFone5, dotat cu un procesor Snapdragon 855 si o camera tripla, insa ramane de vazut pana atunci.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook