In urma cu ceva timp dupa lansarea acestei versiuni, a fost descoperita o problema uriasa in ceea ce priveste utilizarea datelor mobile. Multi clienti care si-au facut cu nerabdare update-ul, au ramas fara semnal in retea. Numarul utilizatorilor afectati creste de la o zi la alta, si sunt sigur ca nu este intocmai cadoul perfect de Craciun, intrucat nu exista momentan nicio cale de rezolvare.

Cei mai afectati utilizatori sunt cei din Statele Unite ale Americii, dar puteti fi siguri ca si in Romania se poate intampla sa ramai in toiul sarbatorilor fara retea.

Update-ul catre 12.1.2 era destinat celor din Turcia care, la fel, intr-o versiune anterioara, nu puteau sa foloseasca datele mobile, insa, cei de la Apple nu au facut decat ca problema sa se extinda la nivel global.

Daca deja ti-ai instalat aceasta versiune si intampini dificultati la conectare, sfatul meu este sa mergi la un service autorizat sa te ajute sa-ti faci un back-up la versiunea anterioara, pentru ca remedierea nu pare a fi una imediata.

Totusi, dupa acest back-up, din experienta anumitor utilizatori, se afirma ca este foarte posibil ca telefonul sa ramana blocat complet.

Multi clienti s-au plans si pe retelele de socializare – „Multumiri @Apple @AppleSupport pentru cadoul de Craciun. De cand mi-am facut actualizarea catre iOS 12.1.2, nu mai pot folosi datele mobile. Ar fi bine sa rezolvati acest lucru cat mai repede!”, spune un utilizator nemultumit.

Asteptati-va ca acest update sa afecteze in principiu terminalele putin mai „trecute de vreme” : „@AppleSupport, folosesc un iPhone 7 cu versiunea iOS 12.1.2 si experimentez o problema cu conectarea la reteaua mobila. Exista vreo rezolvare rapida? Multumesc”.

Daca ai experimentat si tu acesta problema si totusi ai reusit sa-i faci fata, spune-ne in comentarii cum ai procedat!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook