Pana la sfarsitul acestui an OnePlus va dezvalui un model nou si chiar mai accesibil din punct de vedere al pretului.  Aceast lansare a fost confirmata in mai multe randuri de catre producatorul chinez, insa nu au fost oferite informatii privind specificatiile noului dispozitiv.

Zilele trecute insa, au aparut zvonuri din mai multe surse care au dezvaluit specificatiile complete ale noului OnePlus. Sursele sustin ca informatiile se bazeaza pe existenta, inca de acum doua luni, a unui prototip, asta insemnand ca specificatiile pot suferi modificari intre timp.

Telefonul se pare ca se va numi OnePlus Mini, avand invedere ca va avea un display de 5 inch (cu rezolutie 1080p si protectie Gorilla Glass). Va fi bazat pe un chipset MTK Helio X10 (MT6795T) cu procesor octa-core Cortez A-53, tactat la 2.2GHz. Memoria RAM va fi de 2GB, iar spatiul de stocare intern va fi 32GB.

Camera principala va fi de 13MP, cu senzor IMX258 de la Sony, in timp ce camera frontala va avea 5MP, pentru capturi de tip “selfie” sau pentru apeluri video.

Capacitatea bateriei va fi de aproximativ 3000mAh si va avea integrata o solutie de incarcare rapida (Fast Charging). De asemenea va integra tehnologii precum NFC sau infrarosu, tehnoligii care in acest moment lipsesc de pe varianta mare a lui OnePlus.

Alte dotari  ale lui OnePlus Mini vor fi: cititor de amprente, difuzor de 1.2W , radio FM saucertificare IP67 (rezistent la apa si praf).

Sursa:Phonearena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook