Ne aflam la doar cateva zile distanta de lansarea oficiala a noului flaghhip LG, astfel ca imaginile in care apare noul LG G6 par a fi cat se poate de reale. Azi, pe un cunoscut site chinezesc, a aparut o imagine in care pare a fi noul G6, alaturi de G5.

Dupa cum se poate vedea, diferentele sunt destul de mari intre cele doua modele, modelul G6 avand marginile din jurule cranului aproape inexistente. De altfel, in imagine diferenta de dimensiune nu este sesizabila aproape deloc, in conditiile in care stau alaturi un terminal de 5.3 inch si unul de 5.7 inch. Cei care au conceput noul model, au reusit astfel sa inglobeze un display mai mare, intr-o carcasa de aproximativ aceleasi dimensiuni.

Intradevar, si aspectul imaginii este modificat, de la 16:9 la 18:9. Un aspect interesant care se poate observa in imagine este faptul ca display-ul lui G6 este rotunjit la colturi.

In comparatie cu LG G5, noul varf de gama nu va mai fi modular, va avea spatele perfect plat, fara camera proeminenta si va fi rezistent la apa si praf.

LG G6 va fi prezentat oficial peste cateva zile,incadrul MWC de la Barcelona, astfel ca nu mai este mult pana cand vom vedea tot ceea ce va aduce nou acest terminal.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentHuawei lanseaza un telefon nou cu un nume vechi
Articolul următorImagini cu Huawei P10 inainte de lansarea de la MWC 2017
Marius
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.