Gigantul Taiwanez din industria IT&C a facut o figura frumoasa anul trecut cu smartphone-ul de top Zenfone 2 datorita pretului foarte accesibil si al design-ului practic. Se pare ca incepand cu viitoarea serie Zenfone, cei de la Asus vor trece la un design mai elegant din sticla si metal- foarte asemanator cu ce avem in prezent pe modelele Samsung Galalxy S.

Daca imaginile prezentate sunt corecte diferentele majore de design intre Zenfone 3 si modelel producatorului Sud Corean Samsung sunt pozitia cititorului de amprenta pe spatele smartphone-ului unde este mult mai practic si ordonarea butoanelor tactile android in modul logic, adica spate; home; optiuni si nu invers cum e la Samsung.

Specificatiile lui Asus Zenfone 3 inca nu sunt cunoscute, doar ca va fi dotat cu noul port de incarcare USB Type C, sticla fata / spate este ca si la Samsung 2.5D Gorilla Glass produsa de Corning si ambele camere foto sunt dotate cu blitz LED pentru poze de calitate si in intuneric.

Zenfone comparativ

Seria de smartphone-uri Asus Zenfone 3 este asteptata sa fie anuntata de producatorul Taiwanez la Computex 2016 la sfarsitul lunii mai –  inceputul lunii iunie in Taipei.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook