Mai sunt doar cateva zile pana lansarea oficiala a lui Huawei P50 Pro si abia acum au aparut primele imagini complete cu viitorul flagship Huawei dedicat pasionatilor de fotografie. Imaginile nu sunt oficiale, ci doar niste randari de la OnLeaks x voice, dar arata un design total nou abordat de Huawei pentru P50 Pro.

Schimbarile incep de la partea frontala unde se pare ca cei de la Huawei au renuntat la decupajul mare din coltul stanga sus pentru doua camere frontale, si au abordat un design asemanator celor de la Samsung cu un decupaj foarte mic, pozitionat central, dedicat unei singure camere frontale.

Schimbarea majora de design apare pe spatele telefonului, unde sistemul de camere are forma unei pilule in care sunt incadrate doua cercuri dedicate camerelor.

Ca si specificatii tehnice inca nu se stiu prea multe, dar cel mai probabil Huawei P50 Pro va prelua procesorul Kirin 9000 de la Mate 40 Pro, va avea un cititor de amprenta sub ecran si un sistem de difuzoare stereo. Restul specificatiilor tehnice raman cel mai probabil un mister pana la lansarea oficiala din 26 martie.

Huawei a impresionat de fiecare data la capotolul foto cu fiecare serie P si speram ca si in acest an sa faca acelasi lucru.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook