Pentru ca in scurt timp va avea loc MWC, producatori precum Samsung sau LG incearca din rasputeri sa atraga atentia asupra ultimelor terminale mobile a caror lansare va avea loc in cadrul acestei conferinte internationale. Insa conform faimosului bloggar Evan Blass, noul HTC One M10 s-ar putea sa fie cel mai mediatizat model lansat din cadrul acestui congres.

Blass este si protagonistul, a celei ce probabil este cea mai buna imagine surprinsa pana in acest moment a modelului HTC One M10. In urma cu cateva zile, el a postat pe internet o imagine, a noului HTC One M10 versiunea neagra.

Vor exista 2 versiuni pentru acest model, care se zvoneste ca vor avea aceleasi caracteristici. Daca tinem cont de faptul ca ambele poze cu acest model au ca protagonist aceeasi persoana, putem inclina sa credem ca sunt reale, insa  nu putem  afirma cu certitudine ca acesta va fi design-ul noului terminal HTC. Chiar daca aceste fotografii se confirma a fi reale, ele nu ne ofera deloc informatii despre lateralele sau spatele telefonului.

Cei de la HTC au confirmat intr-un comunicat ca noul lor flagship va avea un design inspirat de la modelul de clasa medie One A10. Aceste linii de design au adus companiei un real succes si este de inteles de ce producatorul pune accent pe acest aspect.

Ca si componente hardware, noul HTC One M10 se presupune ca va avea un ecran de 5,2 inch (poate unul de tipul AMOLED), cu o rezolutie de 2560×1440 pixeli, un procesor Snapdragon 820 SoC si o camera principala de 12MP cu un numar extins de pixeli. Noul One M10, care s-ar putea comercializa in cele din urma cu un alt nume, se zvoneste ca va fi lansat in martie, iar in luna mai se va comercializa in Statele Unite.

HTC-One-M10-White

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook