Ne aflam la mai putin de o saptamana pana la data oficiala de lansare seriei Samsung Galaxy S20 in 11 februarie iar, cum era de asteptat, au aparut si primele imagini cu husele oficiale pe care le va avea aceasta seria. Acestea sunt husele oficiale pe care Samsung le va avea pe site-ul propriu.

De cand s-a vehiculat aparitia noului flagship de la Samsung, au aparut atat de multe scurgeri de informatii incat n-au mai ramas prea multe despre care sa se afle. Imaginile furnizate nu sunt oficiale, insa sursa este Ishan Agarwal, un cunoscut vanzator de ponturi, via site-ul PriceBaba, astfel ca cel mai probabil sursa este una de incredere si imaginile sunt legitime.

Numarul de tipuri de huse si de optiuni de culoare sugereaza ca posesorii device-ului vor avea o mare varietate din care sa aleaga, astfel ca vor exista huse tip LED, S-View, Clear View sau Standing Protective Cover.

Cum data de lansare va fi doar peste cateva zile, aditional la ce a comunicat Samsung pana in acest moment, ramane de mentionat ca seria Galaxy S20 va veni in trei variante diferite, incluzand modelul S simplu, al doilea este cel Plus si varianta cu specificatii monstru, Galaxy S20 Ultra. Toate cele trei modele vor avea display cu rata de refresh de 120Hz, ultimul model de procesor Snapdragon 865 si upgrade-uri considerabile la performanta camerei foto.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook